אכילה מדודה

Posted by ronen kozushner on

לא לאכול יותר מידי.

להקפיד לא לאכול יותר מידי. להשאיר מקום.
כדאי מאוד לשבת ליד השולחן אחרי הארוחה לפחות חצי שעה ולנוח. להיות קשובים לגוף.

הפרי המועדף והמומלץ – תפוח.
("מי שאוכל תפוח נותן לרופא לנוח").

-קליפת תפוח העץ מורידה רמת הכולסטרול.
-מומלץ מאוד לאכול תפוח לפני השינה. התפוח עוזר לשינה טובה.
(העיכול של התפוח בגוף איטי וזה עוזר להרגעת הגוף ולשינה טובה).

כמו כן מומלץ לשיפור השינה אכילת חסה בארוחת הערב + פרוסת לחם שחור מלא.

ברזל:

לא לקחת עם מוצר חלבי אלא רק עם ירקות ובשר.

חשוב מאוד לשתות לפחות 8 כוסות ביום.

נקודת הכאב והשובע – נמצאת בין האגודל לאצבע יש ללחוץ עליה עם אצבעות היד השניה
הקלה מידית לכאבים ותחושת השובע.

זעתר ירוק – להכין תה מעלי זעתר ירוק – יתרונות, מכיל אנטיאוקסידנטים (דוחי חמצון).

טחורים
לכתוש (צמח) פיגם ולערבב עם שמן זית ולמרוח בפי הטבעת.

סוכר וסוכרזית : האויב מספר 1 לגוף הם הסוכר והסוכרזית. צריכת סוכרזית בכמות מעל 3 ביום עלולה לגרום לפגיעה בתאי הזיכרון.
תחליף לסוכר וסוכרזית – עלי סטיויה מתוקים. מומלץ עלה אחד בכוס תה או במים רתוחים. (חליטה).

גרגירי קימל: מונע גזים, להרתיח כף קימל עם כוס מים ולשתות אחרי הארוחה.


Share this post



← Older Post